Wednesday, April 29, 2009

Chilled Blueberry Cheese Cake

Ini kek yang sudah sedia untuk dimakan

Ini rupa kek sebelum di"make-up"

Ini kek yang sudah siap di"make-up"

Ini pun, saje nk amik gambar lagi...

Ini kek yang telah "dinodai"

Salam. Kali ini aku upload gambar blueberry cheesecake aku plak. Ini non-bake cheesecake maknanya x yah bakar lah. So, kalau rumah sape2 yang xde oven tu still blh buat kek ni. Birthday ayah aku baru ni, inilah kek yg aku buat tp x sempat nk snap gambar so terpaksalah buat lg skali. Lagipun bhn2nya pun ada lagi. So selamat menjamu mata!

4 comments:

Lynda said...

K.Farah!!!!! nnti bday kite buatkan satu tiramisu eh .. heheheheh

Farah Kamal said...

wokeh, xde hal..tp bila ek? kita lupa la, sori...hihihi...

muni-yasir said...

arghh!! aku x nk tgk dah gmbr kek ko...buat sakit hati jerr...nnt meleleh plak air liur baby aku ms lahir nnt...

Farah Kamal said...

xpe, nnti aku kirim utk ko...bila fareez nak fly ke malaysia?..hihihi...