Sunday, April 26, 2009

Carrot Walnut Cake






Salam. Demi untuk mencapai cita-cita aku untuk menceburi bidang perniagaan internet ni maka terpaksalah aku melabur untuk mebuat kek-kek yang ingin dijadikan sample catalog. Anyway, aku memang enjoy baking dan happy ketika melakukannya. So, kali ini aku nak share gambar carrot walnut cake aku ni. Teringat kat Haza, hari tu dia yang cakap teringin nak makan kek ni. Insya-Allah petang ni aku nak gi hantar ke rumah dia.
Nak dijadikan rezeki, semalam mak aku pulang ke Pekan. So aku kirimlah 3/4 kek ini untuk diagih2kan kepada orang kampung (jiran2 aku bukannya satu Pekan). Apa salahnya memanjang-manjangkan rezeki, iye dok?

4 comments:

Lynda said...

wah!! dasat la k.farah nih .. kek la ..cupcakes la .. bile nk bkk kedai kek plak?? :D

Farah Kamal said...

dah bukak dah...tp based kat umah je... :p

een said...

aku pn suka kek ni..bila nk hantar kt rumah aku pulak ? :)

Farah Kamal said...

iye ke?ala...rumah/office ko pun aku x tau...mana lah nk hala nyer kek tu..hihihi...