Sunday, June 21, 2009

Happy Birthday Love...

Salam. Hari ini merupakan birthday suamiku yang ke-47. Tiada apa yang istimewa cuma seperti biasa kami keluar dinner dan jalan2 langsung tengok wayang. Kata suamiku, jangan lah remind kan sangat kat dia how old he is. Sbb rasanya masih banyak perkara yang belum tercapai di dalam hidupnya.
Oleh kerana hari ini dia ada tournament golf, maka semalam lagi dah kitaorg celebrate siap2. Pagi ni sebelum dia keluar, aku bawa lah keluar kek dia. Senyum simpul lah suamiku. Aku ingatkan nak celebrate cake cutting tu kat offife tapi awal2 dia dah warning jangan nak ada potong2 kek plak kat office... So, berdua je lah di rumah, aku amik gambar n dia potong kek. Kek pun tidaklah besar sebab kitaorg berdua je...




Muka terharu...(suamiku ni memang sentimental sket)


Ini muka nak menunjukkan sedap lah tu...

2 comments:

Razkee said...

comel la tu kekonon!

Farah Kamal said...

memang comel apa?!...tp bg aku lah...hihihi...