Monday, June 1, 2009

Oh Lega!

Salam. Lega dapat tidur di atas katil sendiri bertemankan bantal dan selimut. Satu perkara yang aku tak berapa nak suka bercuti di pantai ialah kerana tempat tidur sentiasa rasa berpasir. Memang tak selesa. Bila balik ke rumah sendiri rasa...."home sweet home"!
Walaubagaimanapun badan terasa lah amat letih kerana travel jauh. Semalam sampai ke rumah pukul 10 malam. Just imagine how tired I am?! Anyway, hari ini siapkan order dari Edayuni. Satu untuk officemate dia - nak makan2 sempena birthday anak dia and another 16 cuppies Eda cakap ada farewell party...Tapi not satisfied enough with my work this time, nampak comot...

This 25 cuppies for Eda's officemate...






This 16 cuppies for Eda's farewell party.....




As usual, to order click here

1 comment:

Lynda said...

namapk cute je k.farah x comot pun ..