Sunday, July 4, 2010

Mini Reunion DBS 99-02 UiTM Melaka (Class B)

Salam. Minggu ni FK outing lagi. Kali ini ke Janda Baik kerana menghadiri mini reunion dengan budak2 kelas masa kat UiTM Melaka. Sepatutnya ramai lagi yang hadir tapi last minute ramai yang back off. Anyway, yang hadir ni pun sumer yang "happening" n memang best!
Rasanya lepas grad dari Melaka, ramai yang FK dah tak bertemu. Ada yang sama2 sambung belajar ke shah alam tapi masing2 dah sibuk dengan commitment lain especially FK yang berkahwin selepas semester pertama. So, nak lepak sama2 tu dah terhad lah masanya.
Seronok sungguh rasanya bila dapat berborak n mengimbau kembali kenangan semasa sama2 belajar. Masa tu kitaorang rasa rapat sebab semua tinggal di asrama di dalam kompoun UiTM, so selalu lah berjumpa. Ke kelas sama2, makan sama2 n kadangkala tu ada yang outing sama2. Ada yang berkahwin FK sempat menghadirinya, ada juga yang tidak. Tahu2 dah beranak pinak diorang ni. Semoga selepas ni ada lagi aktiviti seumpama ini dan harap2 ikatan ini akan terus berkekalan...insya-Allah...
Ini adalah diantara gambar2 yang diambil...selebihnya FK kongsi dalam FB je lah... ;)












1 comment:

Lynda.CG said...

bestnyaaaa. kalo kita nk kumpulkan bdk klas kita mmg payah