Monday, June 28, 2010

Panggilan Pulau 2010

Salam. Konon2nya niat di hati nak update blog sekerap yang mungkin, tapi nak mencari mood n masa yang sesuai tu selalu je susah. Maka, banyak hari juga lah blog ni terbiar sepi. Hari ini semuanya balik seperti sediakala...hubby ke ofis n FK tinggallah kat rumah untuk mengemas setelah seminggu kami keluar bercuti.
Seperti 2 tahun yang lepas, tahun ini FK n hubby ke Perhentian sekali lagi. Kali ni tercapai lah hasrat FK untuk bawa parents ke sana. Selain itu, kawan baik FK, Haza pun turut serta. Dan secara kebetulannya, ayah saudara FK pun ada...nak cerita panjang kisahnya macam mana dia blh ada dalam ini gambar...hehehe
Pemergian kali ini juga, kami berpeluang untuk "tour" ke resort Dato' yang satu lagi - Shari-La yang mana terletak di Perhentian Kecil, Dapatlah juga tengok bilik dari "standard room" sampai ke banglo. Kalau ikutkan cantik juga resort yang ini, tapi hati FK n hubby tetap di Coral View... ;)
Tak perlulah nak letak gambar byk2 coz last year punya holiday pun dh byk FK upload gambar. So, yang ini je lah...







Bergambar ngan Faisal - anak kepada Dato'
Inilah owner resort tu...





2 comments:

Lynda.CG said...

bestnya kak farah, company kite pun tgh plan wat jenjalan g pulau. perhentian mmg in top list! huhu

Farah Kamal said...

gi lah...best...klu nk contact no pun kt blh bg... ;)