Monday, March 23, 2009

Tudung Ekin n Kasut Saiz Besar




Salam. Seronok sungguh aku kerana aku telah berjaya menjejakkan kaki ke kedai tudung Ariani. Bukannya apa, dari hari tu aku sibuk sangat takde masa nak menjengah ke kedai tu. Aku pun teringin gak nak melaram ngan fesyen tudung terbaru ni ala2 tudung ekin tu lah. Bukannya kat kedai lain takde jual tapi biasanya diaorang pakai saiz standard je. Memandangkan muka aku ni bulat, maka terpaksalah mencari saiz tertentu.
Dulu aku teringin sangat nak pergi ke Sri Munawwarah tapi sekarang tak sampai2 lagi. Kedainya pun nun kat damansara..malas plak aku nak perginya. Apa2 pun aku betul2 berpuas hati lah dapat pakai tudung ni...nampak cantik lagi..chewah!
Lagi satu yang seronoknya aku dah dapat cari kedai untuk menempah kasut bagi kaki ku yang macam kapal ni. Harganya pun boleh tahan memandangkan ianya dibuat mengikut spesifikasi kaki kita sendiri. Lepas ni penuhlah rak kasut kat rumah aku tu...
Maka kat sini aku letaklah gambar yang aku perasan cantik tu...

8 comments:

ummul said...

assalamualaikum....
kedai kasut tu di mana yer? blh tak tolong bg alamat n no contact kedai tu...

tolong bg tau secepatnya n send di emil sy.. ummulkhair_90@yahoo.com

zeeta said...

salam
sy pun tgh dok carik custome made shoe shop ni dah beberapa tahun. leh bagi tau kat mana kedainya? yg mengharap.... tq

noor_zeeta@yahoo.com

Anonymous said...

salam...
sy pn nk tahu kt mna kedai kasut tu..
emel kat saya, iza_email@yahoo.com.my
TQ...

Anonymous said...

salam..
sy nak tahu jugak kat mana kedai kasut tu? mcm mn nak contact kedai tu? email: migordabella.biella@yahoo.com
tq..

Anonymous said...

ye, saya pun nak tau kedai tu di mana..didi1712@yahoo.com. TQ ya

aishah yusuf said...

salam...saya pon kalo bole nak tau jugak about kedai tu...kat mana ek..??blh tak tolong bg alamat n no contact kedai tu...

echah88_kmns@yahoo.com.my

aishah yusuf said...
This comment has been removed by the author.
syazwani mustafa said...

blh tak akak bg alamat kedai tu atau no contact.... sy pun pakai saiz besar... ni email sya syaz0fpurple@gmail.com