Monday, October 19, 2009

My 6th Anniversary

Salam. Alhamdulillah, aku bersyukur kepada Allah SWT di atas kebahagiaan yang dikurniakan-Nya. Sabtu yang lepas genaplah 6 tahun aku bergelar isteri kepada Ahmad Kamal bin Arvarruddin. Semoga jodoh kami berkekalan hingga ke akhir hayat...insya-Allah. Kebetulan bulan syawal pun masih tinggal beberapa hari lagi maka aku menyambut ulangtahun perkahwinan pada tahun ini dengan mengadakan rumah terbuka untuk keluarga dan teman2.
Oleh kerana tahun ini aku dah berkecimpung dalam dunia baking ni, maka aku buatlah sebiji kek yang menjadi salah satu favourite aku iaitu pic cake. Bukannya apa, aku sebenarnya suka sangat kalau vanila sponge cake yang disalut dengan fresh cream ni. Sedap! Kalau bagi aku makan sebiji yang saiz 8" itu seorang pun boleh habis.
Aku sungguh terharu dengan kehadiran rakan sekolahku sewaktu di tingkatan 1 Sekolah Menengah Tengku Afzan Kuantan dulu. Setelah berbelas tahun tak jumpa, dia sudi datang ke open house aku. Tapi rasa bersalah pula sebab tak dapat layan sepenuhnya kerana maklumlah rumah aku tu tidaklah besar, jadi bila 5 family datang serentak terus sesak. Apa2 pun, terima kasih Mis!
Gambar pun tak byk yg diambil sebab dalam kesibukkan dan kekalutan tu, terlupa. Cuma ketika awal majlis je yang sempat dirakam...No comments: